× Bienvenue dans le forum Kunena!

Asics Gel-Sonoma 5 Trail Zwart Rood

  • aj6z72uu
  • Auteur du sujet
  • Visiteur
  • Visiteur
il y a 1 mois 1 semaine #59 par aj6z72uu
Asics Gel-Sonoma 5 Trail Zwart Rood a été créé par aj6z72uu
Fichier attaché :

Pronatie maakt deel colorgoedkoop.com uit van de natuurlijke beweging van het menselijk lichaam en verwijst naar de manier waarop uw voet naar binnen rolt voor de verdeling van de impact bij het landen. Als u uw pronatietype begrijpt, kunt u een comfortabele hardloopschoen vinden. De GEL-Sonoma 5 is gemaakt voor onderpronatie en neutraal. Een veelzijdige trainingspartner voor de trails, de GEL-SONOMA ™ 5 (extra brede) schoen is ontworpen met lichtgewicht schokdemping en stabiliteitseigenschappen om de onverwachte omstandigheden van je off- wegavontuur.

Deze trailstijl wordt aangevuld met een extra brede pasvorm voor hardlopers die Asics schoenen dames blauw meer breedte in hun schoenen nodig hebben. Gemaakt met niet-gestikte overlays en mesh-panelen die irritatie van de voorvoet helpen verminderen, bevordert deze schoen ook een beter ademend vermogen om de voeten koeler te houden tijdens het hardlopen. De schoen biedt verbeterde ondersteuning in het bovenwerk en heeft ook een duurzaam paneel in de teen om te helpen bij het verlengen algehele slijtage tegen rotsen en wortels die je op het pad tegenkomt.

Gelaagd met AMPLIFOAM ™ -technologie in de tussenzool voor een betere veerkracht tijdens de teen-off-fase van uw pas, biedt deze technologie een betere duurzaamheid en een flexibeler gevoel dat bewegingen op Asics Gel-Sonoma 5 Trail Zwart Rood wisselend terrein mogelijk maakt. De tussenzool is ook aangevuld met GEL®-technologie om harde impact tijdens je stappen te verminderen, terwijl het profiel op de buitenzool voor betere tractie op offroad-oppervlakken zorgt. De GEL-SONOMA ™ 5 (extra brede) schoen is gebouwd om de onverwachte omstandigheden van het parcours te weerstaan ​​en is gestapeld met lichtgewicht schokdempende en ondersteunende eigenschappen om comfortabel door wisselend terrein te navigeren.

De GEL-SONOMA ™ 5 G-TX. Deze trailschoen heeft een modern en functioneel ontwerp 100% authentiek dat comfort en grip biedt bij het navigeren op offroad-terrein, terwijl het waterdichte GORE-TEX ™ -membraan water en vuil afstoot om de voeten droog en comfortabel te houden. Gelaagd met op GEL®-technologie gebaseerde demping in de hiel, biedt deze schoen uitstekende schokabsorptie tussen passen, terwijl de trail-specifieke buitenzool je grip op leemachtige en oneffen oppervlakken vergroot. De GEL-SONOMA ™ 5 G-TX-schoen helpt je om de paden stabiel te verkennen en tegelijkertijd geavanceerd comfort te bieden tijdens je volgende avontuur.

https://www.colorgoedkoop.com/

Connexion ou Créer un compte pour participer à la conversation.

Temps de génération de la page : 0.128 secondes
Propulsé par Kunena