× Bienvenue dans le forum Kunena!

nike react vision honeycomb

  • dck5j6nx
  • Auteur du sujet
  • Visiteur
  • Visiteur
il y a 4 semaines 1 jour #63 par dck5j6nx
nike react vision honeycomb a été créé par dck5j6nx
Fichier attaché :

Nike React er en anden innovation for det løbende samfund. Ved siden af ​​Air-, Zoom- og Lunar-systemet er React-Technology det nyeste yeezyudsalg.com dæmpningssystem fra Nike. Mellemsålen er endnu blødere end Lunar mellemsålen, og derudover får du mere energi til gengæld, mens du løber. I almindeligt sprog: mere hopp, mere komfort. Med disse egenskaber er React-Systemet dine gode løbesko, du kan bære det dagligt.

Siden fødslen ud af Nike D / MS / X-laboratoriet i begyndelsen af ​​2020 har React Vision nike sko mænd udsalg opbygget et ganske imponerende GR-katalog for sig selv ved at afsløre et imponerende udvalg af farveindstillinger. Og med den konsistens, som det fortsætter med at vise med hensyn til nye optrædener i denne sæson, kan silhuetten snart være lige så produktiv som sin Sportswear-søskende i React Element 55.

Efter sidst at have været opgraderet med en skinnende, iriserende behandling, trækker silhuetten sig nu tilbage til sine mest karakteristiske nike react vision honeycomb stylinger, der involverer neutrale baser og flamboyante accenter. Dens næste handling ankommer struktureret med overdel udført med en "Summit Hvid" mesh, og er kombineret med tunger / hælpuder, der er ringet til en punchy crimson nuance, samt lilla og volt halsoverlejringer, der fremkalder minder om en speciel rumfanger fra Disneys Toy Historiens saga.

Den ventilerede overdel Speciel pris kommer dyppet i en "Light Orewood Brown" -farve og understøttes af dens sekundære "Coastal Blue" -tone, der skiller sig ud gennem hælformene, liners, Swoosh-omkredse og React-stik nedenunder. Dens indre lag, laterale / mediale bageste overlay og forfods halspanel kontrasterer i en dæmpet gul, mens levende appelsinslag navigerer sig til det første sæt blonder og indlægssåler for yderligere at udtrykke sit Autumnal-motiv.

https://www.yeezyudsalg.com/

Connexion ou Créer un compte pour participer à la conversation.

Temps de génération de la page : 0.178 secondes
Propulsé par Kunena